Mit tilvalg af doTERRA olier

doTERRA 0
doTERRA kaldte højt på mig

Jeg har gennem tiden lært at stole på min intuition, også selvom den ikke giver mening i nuet. doTERRA olierne er et af de steder hvor alt i mig sagde ja, og min fornuft sagde nej. Jeg valgte heldigvis at lytte til mit indre, og valgte at blive tegnet op – med alt trods i mig der sagde, at det fik jeg aldrig brug for, det var spild af penge, og det virkede ikke.

Jeg elsker den diskussion jeg kan tage med mig selv – eller måske rettere med mig og et andet jeg, der er yderst insisterende indimellem. Jeg har lært at lytte, og blot lade mit andet jeg tale løs, komme med afskrækkende eksempler og hvad der ellers er af dømmende og skræmmende senarier. For jeg ved bedre – jeg ved hvad der er sandt, et sted i mig.

Energien og det fysiske arbejder ofte forskudt af hinanden – specielt når jeg tillader en kværulerende del at få plads også. Det skete med olierne. Jeg blev registreret som bruger, skabte en masse kaos omkring optegningen – for tænk nu hvis jeg ville droppe det helt. Jeg fik min startpakke, købte flere olier, kikkede på kontoen, tillod igen stemmen at håne over prisen på olier. Min mand begyndte at kommentere det konstante flow af kasser der kom fra doTERRA.

Igen et insisterende puf til at droppe ud, opgive, gøre noget andet, men der, der var det at jeg fangede mig selv igen. Jeg satte mig ned med olierne, mærkede glæden ved dem, mærkede al den leg og magi de kan skabe, mærkede den lethed der er i dem. Jeg mærkede på min kærlighed til dem. Det hele boingede ud på min egen boing-skala.

Alt i mig vidste at jeg skulle bruge olierne, arbejde med dem, så stille og rolig blev en flaske åbnet af gangen.

Praktisk brug af olierne

Jeg har nu i 2 mdr. dryppet to dråber Peppermint i hjørnet af brusenichen inden mit morgenbad. Det er en fornøjelse at mærke virkningen i kroppen. Den friske duft, den energi det giver i kroppen, den renselse der sker i det indre og skaber aktivitet i det fysiske. I morges tilføjede jeg to dråber af Patchouli, der bidrager til kroppens leg, kreativitet og lader kroppen slippe de steder man dømmer sin egen krop. En kærlig leg, og en bevidsthed åbnede sig. Jeg glæder mig allerede til at mærke virkningen af en ny flaske i morgen.

Jeg har ved flere behandlinger stimuleret oplevelsen, virkningen ved at åbne en olie. De sikre valg var til en start Pease, Motivation og Forgive. Det er områder de fleste kan bruge støtte og hjælp til. Efterhånden som min accept af olierne voksede, voksede min nysgerrighed til dem, og de andre flasker – deres muligheder og virkning – får lov at tale og snakke med, når jeg har klienter i mit rum, til glæde og bidrag ti netop dem og deres behov. Det kan være at åbne en flaske hvor duften understøtter processen de er i. Det kan være for at skabe jordforbindelse, tale med det indre barn, lege med den kreative sans.

Fri af fortiden

En af de stærkeste oplevelser jeg selv har haft med olierne er med olien Pettigran, der arbejder med fortidsbindinger. Den giver mulighed for at løsne bindinger, ændre adfærdsmønstre og dermed selv vælge din nutid og fremtid – på egne vilkår, uden en insisterende stemme i øret til at fortælle at du bør, burde og skulle gøre det anderledes. Skal, skulle og burde går langsomt i opløsning med denne olie.

Da jeg mødte Pettigran var vi tre mennesker sammen, vi har kendt hinanden fra livstider siden og havde en masse gammelt med os som lukkede for det vi ønsker at skabe sammen i dette liv. Vi valgte at gå ind i det gamle, og med Pettigran olien åbnet ved siden af os, dukkede minder, billeder, tanker, handlinger op fra fortiders tid. Vi fik muligheden for at forstå, løsne og ændre på handlemønstre og tanker vi end ikke vidste vi havde med os. Jeg er solgt. Fortids forunderlige kræfter og indflydelse kombineret med nutid, mulighed, olieduft, valg og bevidsthed. Muligheden for at skabe så meget mere, end det min egen begrænsning sætter stopper for. Jeg er taknemmelig for at olierne insisterede på at blive en del af min hverdag.

Det er ikke kun fortid der kan slippes. Nuet, problemstillinger, sygdomme, disharmoni, ubalancer kan forandres og ændres – ved olierne og deres virkning. Ro, stilhed, balance kan skabes både for voksne og børn. De giver mulighed for at vælge sig selv til på alle måder.

Nye olier

Jeg har netop fået en pakke i dag. Juniper Berry er en af de olier der kom. Nattens olie, der forener lyst og mørkt, fjerner frygt, skaber balance. Det gælder både for det fysiske mørke og lys, men også det lys og mørke du selv har skabt i dit sind.

En anden olie der kom er Ginger. Ginger kommer med budskabet om, at du er skaberen af dit eget liv. Den prikker til de steder hvor du ikke er comittet til dig selv, og giver dig mulighed for at manifestere det du vil i dit liv.

Jeg betragter mig endnu som ny med olierne, men jeg elsker dem. Jeg elsker deres virkning, selv på afstand. Jeg elsker at energien i et menneske, der sidder i den anden ende af landet, kan kalde på en eller flere af olierne. Netop de olier som den person har brug for. Jeg ved at al min intuition er sikker i sin sag, at jeg vælger de rigtige og bruger de rigtige på rette tid og sted.

Jeg glæder mig til i aften, Heidie kommer og holder et oplæg og fortæller om basispakken, muligheder og valg. Der skal duftes, sanses og mærkes – og lyttes til at det min stædighed forbød mig at høre første gang. Ny viden, ny indsigt, ny erfaring i alt det kendte. I dette nu er jeg fyldt med glæde og taknemmelighed. Taknemmelig for at lytte til min intuition, lytte til hvad der er rigtigt for mig. Glad ved at mærke den virkning olierne har på mig og på andre. Glad ved at vide hvad de kan skabe nu og fremefter.