doTERRA olier

doTERRA olier er æteriske olier af den fineste kvalitet. De er nænsomt og tålmodigt høstet fra blomster, planter og træer, på det helt optimale tidspunkt, for at sikre det bedste og reneste produkt og dermed den mest optimale kvalitet og virkning.

Olierne er testet og gennemprøvet, de er uden tilsætningsstoffer og er produceres med stor repeterbarhed og reproducerbarhed.

Olierne påvirker positiv både fysisk og emotionelt.

Hvordan anvendes olierne?

Olierne kan anvendes på flere måder – de kan diffuses i rummet, enten via en koldtvandsdifusser eller en sprayflaske. De kan påføres huden, der absorberer dråberne med det samme og virkningen mærkes umiddelbart efter. De kan indtages enten i vand, som rene dråber eller i kapselform. Olierne kan også bruges til rengøring, ved morgenbadet, til vasketøj, som duft i bilen, sko eller andre steder der trænger til en opfriskning.

Hvad anvendes olierne til?

Olier kan bruges på mange forskellige måder. De kan berolige, opmuntre, støtte, vejlede dig når følelser er i ubalance. De kan påvirke dit emotionelle system på få sekunder, afhjælpe smerter, spændinger, migræne. De kan hjælpe på sukkertang, spisning, ubalancer i hormonsystemet, blokerede følelser og tanker. De kan hente tidligere opleveser frem og støtte dig i den proces som du er i.

Olierne kan bruges til rengøring og andre praktiske ting. De er fantastiske at drikke i et glas vand. De støtter energien og humøret hele dagen.

Jeg anvender olierne til at intensivere en behandling, når jeg mærker, at det kan være et bidrag til modtager. Det kan være ved en enkelt dråbe i massageolien, eller blot det at åbne flasken, eller på anden vis lade duften påvirke energien – og dermed forstærke virkningen af behandlingen.

Olierne kan anvendes koncentreret, blandet op i en blandingsolie, eller der kan laves et olieblend med forskellige olier. Olieblend fremstilles udfra egen erfaring af hvad der virker godt, og der laves personlige olieblend udfra modtagers energi. Olieblend kan også anvendes som gave, hvor der stilles ind på modtageres energi og behov.

Duftens virkning

Både mennesker og dyr er meget påvirkelige af dufte, og lugtesansen er den eneste sans, der er upåvirket af årtusinders udvikling og forandring. Olier og planter har gennem tusindvis af år været anvendt til healing, helbredelse, frugtbarhed, og madlavning, smag, styrke, mod, som budskaber og lykkebringende funktioner. Derfor har dufte en ekstra powerfuld virkning på mennesker, da urgammel healingsvisdom og DNA ligger dybt i vores sjæl.

Olierne er blandt andet virkningsfulde ved sygdom, angst, stress, uro, ubalanacer, eller hvis du har brug for et energiboost på anden måde.

Kan børn bruge olierne?

Ja, olierne er for alle aldre. Du er hjertens velkommen til at henvende dig med en specifik udfordring/problemstilling, så finder vi en mulig løsning,

doTERRA olier er fantastiske at bruge til børn og sensitive mennesker, da den rette blanding giver ro, balance, styrker immunforsvaret, løfter energinivauet og bidrager til, at vi bliver i vores egen energi.

Hvor købes olierne?

Olierne kan købes via mig eller direkte på min side hos doTERRA: Jette Knudsen. (Klik på linket)

Har du brug for dit helt eget unikke olieblend, så laver jeg det gerne til dig.

Dit personlige olieblend skabes intuitivt ud fra hvad du, din krop og din energi har brug for. Pris 250 kr + porto.


Udvalg af doTerra olier, hver med deres virkning

Balance – en grounding olie

Den hjælper til, at du får kontakt til dine rødder, til din egen indre styrke og åbner op for at manifestere dine ønsker og drømme i rette tempo.

Citrus Bliss – kreativitetens olie

Den hjælper dig til at bruge din indre livsglæde og spontanitet, være den du er og udtrykke dig, som du er – skaberen af dit eget liv.

Elevation – glædens olie

Den er fantastisk til at løfte energien, fjerne negative vibrationer og skabe lys, leg og lethed ind i din hverdag.

Frankincense – sandhedens olie

Den inviterer dig til at løfte din egen vibration, til at give slip på forestillinger og negative tanker. Den hjælper dig, til at se, mærke og føle klart og være tilstede i det nu, du er.

Ginger – selvstændighedens olie

Denne minder dig om, at du er skaberen af dit eget liv. Den hjælper dig til at skabe bevidsthed om, hvor du er uærlig over for dig selv og giver mulighed for grounding, samtidig med at din vibration løftes, så du kan skabe og forandre det, der skal til.

Juniper Berry – nattens olie

Er super god, hvis du er bange for mørket eller frygter det, som du har i dit indre. Den er støttende i din proces med at skabe balance mellem modpoler. Åbne for bevidsthed mellem lys – mørke, bevidst – ubevidst, dag – nat. Den arbejder med de psykiske udfordringer og er god til fysisk søvn.

Patchouli – kropsbevidstheds olie

Den hjælper dig til at være nærværende med din krop, til at slippe fysiske spændinger og skaber bevidsthed om de steder hvor du dømmer din krop. Den hjælper til at skabe fred mellem dig og kroppen, få selvtillid, styrke og elegance.

Peppermint – glædens olie. 

Det er en opfriskende olie, der løfter dit energiniveau. Den støtter der hvor du har glemt dig selv. Den skaber optimisme og giver glæde til dig og dit hjerte. Den er perfekt som dråber i badet, til fodtøj og til rengøring.