Mindset

Du er hvad du tænker om dig selv.

Oplever du, at du igen og igen gentager dine uhensigtsmæssige mønstre og handlemåder – også selvom du er bevidst, har indsigt og kender en masse redskaber til at forandre og ændre på holdninger og overbevisninger, så er det tid til at kikke på dit mindset.

Jeg oplever igen og igen at selvom du har arbejdet dybt med dig selv, selvom du behandler dig selv med respekt, så er der begrænsende mønstre og gentagelser der dukker op og hindrer dig i at udvikle dig og leve det liv som du gerne vil leve.

Det bunder dybest nede – i dit mindset. Hvilke tanker har du skabt dybt nede i rødderne – og bygger dit liv på. Det er ofte ganske ubevidst og kræver hjælp udefra til at spore sig ind på – og forandre. En mulighed som jeg tilbyder dig.

Prøv engang at mærke på ordene – jeg er, hvad jeg tænker om mig selv. Mærk dybden – gå helt ned til rødderne og lyt til hvad du har lært dem at  tænke om dig. Du behøver ikke forstå – blot mærk om det opleves begrænsende eller frigørende.

Sidder du med en følelse af ubehag, begrænsning, lidt øv, eller på anden vis ubehagelig stemning, så er der noget i dit mindset, der gerne vil ændres. Uanset hvad det er du går og fortæller dig selv – uanset hvad du har fortalt dig selv – så vid at du kan ændre det til en let, glad, levende og skabende vibration.

Du kan ændre dit mindset og give dig selv nye muligheder.

Hvorfor virker det at andre siger “Jeg elsker dig” til deres spejlbillede.

Jeg er smuk, jeg er glad, jeg elsker mig selv – du kan sige alle ordene igen og igen, men hvis der dybt i dine rødder ligger en overbevisning om noget andet – en overbevisning – en erfaring om at disse ord skaber ubehag og har negative konsekvenser –  så forstærker du blot den overbevisning ved at gentage ordne igen og igen.

Feks. – Hvis du har et mindset om at elske = overgreb så begår du ubevidst overgreb på dig selv hvis du igen og igen fortæller dig selv at jeg elsker mig.

Skab nye spor

Hjernen er indrettet til at skabe nye spor – du skal gentage en sætning mere end 108 gange efter hinanden før end der er skabt et nyt spor i hjernen. Herefter skal sporet stimuleres og holdes ved lige.

Det går måske fint med at gentage en positiv affirmation de første 50 gange – men der er lang vej til de resterende 58

At rydde op i hjernen, i tankerækkerne er som at fjerne ukrudt – det er fint at tage toppen – men det popper op igen – hvis ikke samme sted, så på en ny måde – bare lidt stærkere og lidt vildere.

Ved at arbejde med mindsettet går vi helt ned til roden – og fjerner den.

Ændre dit mindset

Ved denne teknik gå vi dyb i dit mindset.

Vi ser på hvad tanker og overbevisninger skaber i dig – vi ser på de steder du end ikke er bevidst om at tankerne påvirker og styrer dine handlinger og handlemønstre på den måde som de gør.

Vi ser på hvad dit mindset skaber i og for dig i dag

Du får muligheden for at ændre og forløse gamle fastgroede overbevisninger og får plads til at skabe ny, lette valg og bevidsthed.

Mindset kan anvendes til:
  • Ændre fastgroede vaner
  • Fysiske problemer
  • Psykiske udfordringer
  • Personlig udvikling
  • Energiafbalancering