Bøger og Galleri

Min vej til Livet, forlag Mellemgaard, udkom i april 2018

”Min vej til Livet” er en personlig beretning. Det er er min historie fortalt af mig. Jeg inviterer dig med, som spejl på min rejse, en rejse i at forlade mig selv, min fysiske krop, være her i verden uden at føle eller opleve at jeg hører til og gøre alt for at undgå at mærke verden og mig selv.

Det er en beskrivelse af min rejse. En rejse i stress, angst, psykiatri, børn, kærlighed, sjælerejser, en rejse i misforstået omsorg og kærlighed, misbrug af børn fysisk og psykisk. Det er en fortælling om overlevelse, men mest af alt, et valg om at leve og viljen til at leve. Et valg om at livet er let når vi vælger det – jeg var mange år om at tage det valg. Det er en beskrivelse af at vaner, mønstre, rammer og traditioner kan brydes. Vejen til at blive og være fri – fri som menneske, fri som sjæl, fri som mig.

”Min vej til Livet” kan købes i boghandlen, via forlag, eller ved henvendelse til mig, pris 249 kr. incl forsendelse. 

 

Udtalelser om bogen 

1. ….. selv om, jeg sidder ganske stille, så er jeg pustfuld …. ordene gør stort indtryk og viser, hvor modig, du er …. min største respekt, Jette!

2. Bogen er fantastisk. Intet mindre.

3. Jeg er i fuld gang med at læse bogen – du er den fødte fortæller

4. En rigtig god og nærværende bog. Den giver eftertanke på flere planer. Den er absolut værd at læse.

5. Jette jeg slugte din bog igår og hele dagen har jeg båret den med mig…. lige nu et ord: FANTASTISK

6. Jeg er stadig dybt berørt når jeg tænker på indholdet og takker for du så åbenhjertet deler ud i fin respekt for dit indre barn

7. Bogen er fængslende og giver stof til eftertanke, og den er skrevet med kærlighed og tilgivelse – læs den og bliv klogere på livet.

8. Tusinde tak for læsning af bogen…. den har nu “sat sig på tværs i mit univers.” og gjort stort indtryk. Jeg elsker dig for din ærlighed og tillykke med du slap fra at være skammens datter.

9. Du deler med alle os andre og det føles garanteret lettere efter den blev udgivet alligevel er det SÅ modigt af dig.

10. Jeg fik renset godt ud i tårekananlerne for alt kom lige fra hjertet du den fødte fortæller og håber der kommer flere endnu

11. Bogen har i øjeblikket udkonkurreret min favoritforfatter her hos mig. Du får sagt de ord, som mange brænder inde med. Tak.

12. Tak for al den indsigt din bog har skabt i mig. Jeg har fluks bestilt en til min søster.

13. Tak for at fortælle det mørke og grusomme på en lys og let måde – det giver håb.

14. Vores historier ligner på ingen måde hinandens, alligevel føler jeg mig set og mødt som mig. Tak for at holde spejlet så jeg så mig selv.


Digtsamling, “Fragmenter” – skrevet 2008-2017.

Den mest intense og transformerende periode i mit bevidste liv begyndte i 2008. Det blev en 9 års periode, hvor mit liv ændrede sig markant. En del af årene var jeg fysisk og psykisk ude af balance, og jeg formåede ikke at udtrykke mig verbalt. Jeg kæmpede for at udtrykke, hvordan jeg havde det, men kun ved få sporadiske ord på løse sedler og gule posters fik jeg enkelte ord, følelser og tanker ned. Disse ord, følelser og tanker blev med vilje, intensitet og et ønske om at leve, sat sammen til digte, der beskriver hvordan jeg havde det og hvad jeg gennemgik.

Jeg har samlet digtene i en digtsamling som jeg kalder for “Fragmenter”. Jeg har valgt titlen “Fragmenter”, da mit liv i den periode kun bestod af sporadiske fragmenter. Det var både fysisk og psykisk umuligt at bevare strukturen i mit liv i den periode. Digtene er meget ærlige, sårbare, oprigtige og intense. De kan læses flere gange og læses i mange lag og dybder. For hver gang de læses vil du møde dig selv et nyt sted. Jeg er taknemmelig for hvert ord og de muligheder det bragte med sig.

Læs mine digte her.  


Galleri

Malerierne er energibilleder. De er healende og helt unikke. De er malet med acryl. De er meget lette og levende i deres udtryk. Et udtryk, der kan være svært at fremhæve på et fotografi, men jeg har gjort et forsøg. De er meget mere powerfulde og intense i virkeligheden. Hvert billede har en ny historie hver gang du kikker på det.

Alle malerier er til salg, så send en besked, hvis du mærker, at der er et, der kalder på netop dig.

Billede 01