Udtalelser


Respons på kursus i Intuitiv healing – din egen vej til magi

Det har været en forrygende weekend… TAK for dig, og for at du giver
Jeg har fået en langt større vished om at jeg virkelig kan heale… og også gør det
– begrebet “healing” er ikke længere mystisk og svært
Og så finder jeg ro i, at den måde, jeg ser verden på, er helt rigtig.

Jette Boye, Århus

Det at komme hos dig, er for mig, at blive set, hørt, og rummet. Følelsen af du ser det, jeg ik selv har set endnu, hjælpen til at få mine sande ord frem, dem der sidder i halsen. Du skaber et kærligt rum, der ikke er for andre end mig netop der. Et rum hvor der kan skabes og nedbrydes. Nedbryde de mure, der er bygget i frygt, og skam, og tårer.

Du holder mig i hånden, imens jeg langsomt opbygger mit nye kongerige, hvor der er plads, forståelse og kærlighed til alle. Hos dig har jeg fået troen på, at det skønne boblende kærlige talende væsen jeg er, også har en plads, og ikke mindst betydning på denne planet.

Jeg glæder mig til flere behandlinger, i den kærlige ånd du skaber.

Malene Berg, SSA, Køge

Jette har nærvær med de skønneste, mest underfundige, finurlige og rammende ord og tanker om livet, hverdagen, sig selv og så lige det vi andre går og tænker eller står midt i og lige skulle blive bevidste om, have fokus på eller genopdage

Hudløst ærligt, åbent og med smil på læben, bidrager Jette med, at være villig til at være sig selv og dele det.

— Hvordan kan det blive bedre og mere inspirerende end det?

Følger altid med i de daglige små ord der falder af på vejen.

Om det er en fødselsdaghilsen, nisserier med Hjulius i december, hverdags tanker er lige berigende… glæder mig til at læse en hel bog

Mynte Dorthe Duelund, selvstændig behandler, Struer.

 

Hvis jeg skulle udtale mig om dig var det: et vidunderligt hjertevarmt menneske. Professionel og forstående. Jeg føler virkelig at dine behandlinger hjælper.

Anonym, pensionist, Korsør

 

For mig, har det at træde ind i Jette’s univers, været at blive rummet i total accept, respekt, nærvær og kærlighed. Her er der plads til både alvor og leg. Intet er for stort – intet for småt. En helstøbt oplevelse.

Leif Nykilde, Faaborg

 

Respons på en personlig healende lydfil

Kære Jette så lykkedes det mig endelig at få fred til din video. Wow siger jeg bare, det føltes som om du var her i rummet sammen med mig. Jeg kunne mærke dig holde om mine fødder og selvom jeg plejer at stritte som et pindsvin hvis nogen røre mine fødder, så tænkte jeg slet ikke over det før bagefter. Det føltes tydeligt, da du åbnede mine chakra og da du holdte din hånd på min mave, samt højre fod, kom et stærkt lys, ved venstre skiftede det til det mest fantastiske pink/lilla lys. Så smukt.

Jeg slappede ikke helt af i mine arme, men da spanden fyldtes forsvandt spændingerne stille og roligt  — kunne ikke lade være at smile lidt. Lige nu har jeg det bare dejligt og kan mærke hele min krop..det er ikke noget jeg ellers kan og det er lidt underligt, men dejligt. Føler mig hel, let og glad. Tænker at jeg vil bruge den nogle gange og tror at det vil være bedre for hver gang. Tusind tak for din energi, den er så skøn at mærke.

Gitte Dahl, Nyborg

 

Jeg søgte svar på nogle spørgsmål, som fyldte, lidt for meget i mine tanker, og desværre har jeg mødt mange clairvoyante som ikke var særlig gode kanaler, derfor er jeg på vagt.

Jeg blev anbefalet Jette af en god veninde, jeg tog kontakt til hende og kunne med det samme mærke hendes kærlige energivibration, jeg var ikke længere i tvivl.

Jette bragte mig på ganske kort tid, helt tilbage til mig selv, kunne nemt svare på mine spørgsmål på en meget kærlig og omsorgsfuld måde.

Jeg har stor tillid til Jette og vender, helt sikkert tilbage en anden gang.

Jette Horn, Thorsø

 

Jette kan noget magisk med sin stemme. Jeg har selv oplevet det. Mit hoved gjorde så ondt at jeg ikke kunne holde det ud og heldigvis kom jeg i tanke om Jette, som jeg ringede op og spurgte om hun kunne fjernheale. Det kunne hun godt på Jette måden. Det foregik over telefonen og Jette stillede en masse spørgsmål som jeg ikke længere kan huske. Roen sænkede sig over mig og jeg blev indhyldet i kærlighed og healingen strømmede til mig. Efter en halv times tid var hovedpinen pist væk. Jeg har aldrig oplevet en så øjeblikkelig og kraftfuld kærlig healing før hos nogen anden healer. Jette får min anbefaling og jeg elsker hendes energi.

Jeanette Schiønning, Nørre Asmindrup

Jeg har fået 3 behandlinger af Jette og haft meget glæde af dem – og af snakken bagefter.

Det føles, som om Jette har magiske hænder og sanser alt: Hun kan med sin enestående sensitivitet fornemme ubalancer i ens krop og sind, og hun giver på en nærværende og følsom måde lige den hjælp, man har brug for.
Jette er meget professionel i sit arbejde, og jeg følte mig i trygge hænder. 
 
L.S, Afspændingspædagog, 63 år, København