Healing

En Healing foregår ved at du ligger trygt og godt på briksen, fuldt påklædt, og med tæppe på. Jeg arbejder med energien i og omkring dig. Jeg lægger hænderne enkelte steder på kroppen i længere tid, eller hænderne kan flyttes rundt og de kan sågar arbejde uden for kroppen. Det afhænger af hvilke blokeringer der er, hvilke muligheder og forandringer du ønsker, og hvor og hvordan energien arbejder.

Hvad er healing?

Healing er et powerfuldt redskab. Healing er energi, en energi der i sin egen naturlighed strømmer frit, lyser op, løsner blokeringer og giver næring til krop, psyke og sjæl. Når healingsenergien møder ubalancer giver den kroppen – og energilagene omkring kroppen – mulighed for at løsne op, balancere, se på hvor, hvornår og hvordan ubalancen er opstået, se på hvilke fordele der er ved ubalancen og vurdere, om der er mulighed for at gøre noget andet, der er mere hensigtsmæssigt.

Jeg er intuitiv healer. Dvs for mig er der ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på. Jeg arbejder med Engle, Kristus energien, Moder Maria, Alfer, Trolde, Vandet, Lysets, Ildens, Jordens energi. Jeg bruger den energi, der er til rådighed i mødet mellem dig og mig i det eksakte øjeblik. Jeg beder altid om, at dine hjælpere og mine hjælpere er tilstede og giver dig det du, din krop, din sjæl og din energi har brug for netop under denne behandling. Alt sker til dit højeste bedste.

Virker healing?

Ja, healing virker.

Når jeg healer, går jeg dybt – både i kroppen, psyken og sjælen. Jeg arbejder i mange energilag og går – hvis nødvendigt – tilbage til andre livstider og inkarnationer. Jeg går dertil hvor din blokering er opstået, og ved at ændre energien der ændres nuet også. Ofte foregår healingen i tavshed, men indimellem arbejder ord og healing godt sammen. Det kan være ved spørgsmål til dig som modtager – hvor dine svar er med til at løsne og frigive energi og blokeringer. Det kan også være ved budskaber, der kommer under healingen, budskaber du kan bruges aktivt til din healing og proces.

Mit udgangspunkt er, at alt er energi. Kroppen er energi. Der er mange energilag omkring kroppen, energilag der samler informationer – både fra os selv, men også fra andre. Informationer der støtter og begrænser os. Begrænsninger der sætter sig som fysiske, psykiske eller energetiske udfordringer.

Jeg healer op og giver mulighed for, at du kan skabe den forandring, du ønsker. Forandringen er dit valg. Jeg kan give dig muligheden.

Healing kan anvendes til:
  • Velvære
  • Stagnering i tanker og handlinger
  • Fysiske udfordringer
  • Psykiske udfordringer
  • Personlig udvikling
  • Energiafbalancering