Access BARS

Access BARS er et fantastisk redskab til at rydde op i dit liv, i dine holdninger, meninger og begrænsninger uden at du skal ind og mærke dig selv, forholde dig til noget følelsesmæssigt eller sætte ord på. Du skal blot komme, lægge dig på briksen, slappe af og tage imod.

Ved en BARS behandling ligger du trygt og godt på briksen, mens 32 punkter på hovedet berøres blidt. Hvert punkt repræsenterer et område i dit liv – bl.a. kontrol, økonomi, glæde, sorg, taknemmelighed, kreativitet, håb, drømme, sexualitet, healing, aldring, fred & ro og kommunikation

Barrene er energipunkter, der løber igennem og rundt om hovedet. En bar er en energibane, der er forbundet til nogle specifikke områder i hjernen. Når en bar kontaktes, aktiveres energien og punktet gennemstrømmes. Derved skabes der mulighed for at frigive gamle handlemønstre, tanker, vaner, overbevisninger og destruktive handlemønstre. Langsomt og sikkert genfinder du din egen sandhed.

BARS er en let vej til at skabe en forandring i dit liv.

Når ens sjæl kalder

Igennem hele vores liv, påvirkes vi af andres meninger og holdninger. Vi vokser op, bliver opdraget af vores forældre, institutioner, venner, lærere, omgivelser mm. Vi lærer hvad der er rigtigt og forkert, ud fra andres normer og regler – men vi lærer sjældent at mærke, hvad der er rigtigt for os, og vi glemmer at mærke vores egen sandhed.

Men en del af os kalder, kalder på, at vi lytter til os selv, mærker os selv, respekterer vores egne grænser og behov. At vi genfinder vores egen glæde, vores egen naturlighed, uden begrænsninger, at vi finder ud af hvad der fungerer for os – som den vi, i sandhed er.

Denne kalden, eller oplevelse af meningsløshed, kan opleves via stress, angst, diagnoser, destruktive tankemønstre, uro, manglende evne til at være tilstede i nuet, uhensigtsmæssige vaner, søvnproblemer, overspisning, PTSD, traumer mm.

Er BARS noget for mig?

Der er mange måder kroppen og sindet kan kalde på os, så trænger du til ro – er du klar til noget andet, er du begyndt at lytte til dig selv, og vil du gerne skabe en forandring, men uden at vide hvordan, så er BARS noget for dig.

At få kørt sine BARS hjælper dig til at sætte andres meninger og holdninger fri, BARS hjælper til at du finder ind til din egen kerne, til din egen sandhed. BARS hjælper dig, til at leve det liv som du gerne vil – lettere, gladere, mere kreativt, og på mange måder rigere og mere skabende.

Ja – BARS er for alle – også dig.

Access Bars kan anvendes til:
  • Stress
  • Angst – også eksamensangst
  • Ro i tanker og i kroppen – ex ved ADHD
  • Traumer – mobning, ulykker, overfald, fyring, skilsmisse
  • Tømt hovedet for forstyrrende tanker
  • Træffe nye valg
  • Ændre vaner og handlemønstre
  • Følelsesmæssige blokeringer
  • Børn og voksne – uanset alder
  • Mange flere ting.

At få kørt sine BARS giver ro i hoved, krop og sind.

Nogle oplever en powerfuld forandring med det samme, andre tager sig blot en lur, mens de nyder roen. Virkningen står ikke altid lysende klar for alle, men et er sikkert – der sker en positiv ændring ved at få en BARS-behandling.