Telefonkonsultation

Kan en behandling ske via telefon?

Ja, energi er fri i sig selv og arbejder uden for tid og sted. Dermed er det uden betydning, hvor vi er fysisk, og en energetisk behandling kan derfor foregå via telefon. Det kan være tankemæssige udfordringer, fysiske problemer, energetiske blokeringer, spørgsmål om indsigt og klarhed.

Hvordan foregår det?

Vi aftaler en dato og et tidspunkt hvor du ringer til mig. Vi indkredser problemstillingen, ved at du beskriver situationen, eller nævner det område, der skal arbejdes med. Fra det øjeblik vi har taget kontakt begynder energien at arbejde, og jeg målretter energien og lader den arbejde på den måde, der er optimal for dig og til dit højeste bedste.

Energiarbejdet kan være ved uddybning af dine ord, ved spørgsmål jeg stiller udfra den energi jeg ser, sanser og mærker, spørgsmål som du svarer instinktivt på. Det kan være, at jeg guider dig igennem en energirejse eller på anden måde guider dig til bevægelse og handling. Jeg anvender mange af de teknikker som jeg også bruger ved fysisk fremmøde, og de er lige så powerfulde i energien i en telefonkonsultation.

Hvad oplever jeg?

Du vil formegentlig opleve og mærke at energien arbejder, kulde, varme, sitren kan forekomme.

Det kan være meget afslappende, beroligende og forløsende, så det er en fordel, at du er uforstyrret og har mulighed for både at stå og sidde ned.

Du vil formegentlig opleve lys og lethed i energien omkring dit spørgsmål. Du vil have opnået indsigt, afklaring eller forløsning vedrørende den problemstilling du havde. Du kan opnå følelsen af energetisk at være et helt andet menneske bagefter.

Det anbefales at drikke vand efterfølgende og give tid og ro til at lade virkningen indfinde sig.

Energien er unik, og der er kun en energi der passer til netop det øjeblik. Derfor vil oplevelser, udførelse, ord og handling være forskellig fra gang til gang.

Du kan overveje at optage seancen og genhøre den efterfølgende.

Telefonkonsultation kan anvendes til:
  • Fysiske problemer
  • Energiafbalancering
  • Psykisk udfordring
  • Afklarende spørgsmål
  • Sygdom
  • Velvære