Healingsmassage

Kroppen har brug for fysisk omsorg, næring og berøring. Som babyer og børn får vi massere af fysisk kontakt, men mange oplever, at jo ældre de bliver, jo mindre fysisk kontakt er der. Er kroppen understimuleret bliver den sulten – også kaldet hudsult. Massage er en mild og skøn måde at stimulere huden på. Når huden stimuleres har det indvirkning på velvære, humør, energi, stress, fysisk og psykisk balance.

Kroppen husker

Kroppen husker det vi har gemt og glemt. Den husker det vi har bearbejdet tankemæssigt, men endnu ikke frigivet energetisk. Alt det som fortsat sidder som ubalancer i celler, nervebaner, hud, muskler og energilag.

Kroppen husker det, der er sket fysisk og psykisk i vores liv, uanset tid, sted og alder.

Kroppen husker fra vi kom til verden og til nu. Den husker fra før vi selv har billeder og ord, som vi kan sætte på oplevelserne.

Kroppen er vores smukkeste redskab – uagtet hvilken form den har, hvilet køn, farve, figur, brugsspor der er og uagtet hvilket liv den har levet.

Healingsmassage er en meget blid og nænsom helkropsmassage

Der åbnes til 7 hovedchakraer hvilket er med til at åbne for erindringer og bevidsthed i mange lag og dimensioner. Det giver mulighed for at vække kroppens gemte og glemte erindringer, tanker, og følelser,. Dermed får du mulighed for at få indsigt i dig selv, dine handlemønstre og bevæggrunde. Du får muligheden, hjælpen og støtten til at heale op indefra.

Der vil aldrig blive åbnet for mere end du er klar til at håndtere. Kroppen og sindet passer på dig, så du møder kun det, som du er klar til at arbejde med. Nogle oplever lys, farver og billeder. Andre mærker, sanser og dufter og nogle oplever intet. Det hele er præcis som det skal være. Oplevelsen er din, og den er rigtig på netop den måde, som du oplever den.

Massagen foregår med intensitet, dybde, nærvær og lange blide strøg. Kroppen fortæller selv undervejs, hvor den har brug for opmærksomhed og omsorg. Alle bevægelser er kærlig støttende for den proces, du er i.

Det er som udgangspunkt hele kroppen der masseres – med undtagelse af kønsdele. Du ligger trygt på briksen med lagen og tæppe over dig, og kun den kropsdel, der er under behandling, er fri. Er der et område, der trænger ekstra meget, kan der sættes intensiv fokus på dette og blot give omsorgsfulde tryk på resten af kroppen.

Jeg anvender neutralduftende mandelolie, men ved behov stimulerer jeg gerne energien – og dermed virkningen – med brug af doTERRA olier.

Healingsmassage er for alle der er fyldt 18 år.

Healingsmassage kan anvendes til:
  • Ren velvære,
  • Fysiske problemer
  • Psykiske udfordringer
  • Personlig udvikling
  • Energiafbalancering