Ansigtsbehandlinger

Ansigtet er vores maske ud af til. Det er med ansigtet, at vi møder andre, og det er på vores ansigt at vi bliver mødt – og bedømt. Vi skal være venlige og imødekommende, professionelle og tillidsvækkende. Vi skal se friske, glade og veloplagte ud. Der er mange forventninger til vores udtryk ud ad til.

Alle de følelser som vi gemmer, tilpasser i en passende grimasse, de påvirker vores ansigt og vores krop.

Hvor ofte smiler du og bevarer roen når dine følelser er i kaos. Har du hørt at rigtige drenge græder ikke, og at pæne piger er stille piger. At grøntsager er sunde og du bliver syg af for meget is. Hvor tit er du blevet bedt om at sige tak, selvom følelsen ved at få netop den gave var skuffelse. Hvem klappede dig på kinden da du var vred og synes livet var uretfærdigt, og kaldte dig for en god pige. Hvem sagde du skulle være glad og spise pænt, for så blev du stor og stærk – når du hellere ville være lille og arrig.

Alt det vi har oplevet, gemt eller glemt, alle uforløste følelser gemmer sig i kroppen og skaber ubalancer. Når vi har ophobet ubalancer længe nok, reagerer kroppen – enten fysisk eller psykisk – som f.eks. stress eller fysiske tegn – hovedpine, smerter. Når psyken er i ubalance kan det skabe uro og fysiske symptomer i kroppens organer – og omvendt er kroppen i fysisk ubalance kan det skabe uro og ubalance i kroppens psykiske tilstand.

Ansigtet afspejler kroppens organer, og ved stimulering af organzonerne i ansigtet kan vi løsne spændinger og ubalancer – uanset om de er opstået fysisk eller psykisk.

Både Ansigtshealing og Acces Energetic facelift er behagelige og afslappende at modtage, samtidig med at de har stor virkning på din energi – fysisk og psykisk. Begge behandlinger skaber flow og balance i din krop. De virker som afspænding, bløder rynker op, frisker huden op og giver mere energi og overskud.

Du ligger fuldt påklædt på briksen, evt med tæppe på, og kun ansigt og hovedbund masseres.


Ansigtshealing med fokus på omsorg og fastlåste følelser

Selvom det kun er ansigtet der berøres, virker behandlingen dybt i hele kroppen. Behandlingen er delt op i flere trin.

Der åbnes for energien

Ansigtet masseres blidt og nænsomt. Her arbejdes med kroppens celler og organer i flere omgange, så ophobet energi og ubalancer opløses og frigives.

Der indgår en psykisk afbalancering, hvor hele centralnervesystemet stimuleres og beroliges. Det er dybt afstressende og beroligende.

Virkningen og forandringen forankres i din krop og dit sind, så du kan opleve at starte et helt nyt sted.

Der arbejdes på lymfesystemet, så kroppen udrenser ubalancer og affaldsstoffer, samt kroppen får et energiboost og fornyet energi.

 

Ansigtshealing kan anvendes til:
 • Unge og Voksne
 • Ren velvære, den beroligende og afslappende effekt er uvurderlig.
 • Som terapeutisk behandling, hvor der arbejdes med psykiske udfordringer. Der kan – hvis ønske og behov – suppleres med samtaleterapi.
 • Stressbehandling – stress påvirker vores organer meget mere end vi umiddelbart er bevidste om, hvilket kan medføre varige skader på organerne.
 • Fysiske ubalancer i organer.
 • Ved immunsygdomme, styrker immunforsvaret.
 • Cancer patienter – før og efter kemobehandling – hjælper kroppen til at slippe affaldsstoffer, og støtter dermed healingsprocessen.
 • Forskønnende anti-age – her anbefales det 3 behandlinger med kort tids interval og derefter opfølgende behandling 1- 2 gang om måneden.

Access energetic facelift

Access energetic facelift er energetisk ansigtsbehandling, hvor der laves blide træk fra brystkassen, via halsen til toppen af hovedet. De blide træk åbner op for energien og genopretter din og din krops naturlige energiflow og bevidsthed.

Udover at behandlingen er utrolig afslappende arbejder den med din overbevisning angående krop, alder og udseende. Kroppen opleves ofte som mere glad og levende efter en behandling, og agerer dermed med sin naturlige sandhed og glød.

Acces energetic facelift kan anvendes til:
 • Børn og voksne
 • Som velvære
 • Opløse fordomme om egen krop og udseende
 • Rynkebehandling – mere intensivt forløb påkrævet
 • Energiboost