Jul 2022 – 19. December

Andet 0

Havde menneskene ikke været på glatis den seneste tid, så kom de det i dag. Moder Jord gik i samspil med vejret og lod den frosne jord fryse nedbøret.

Mere end en fandt akrobatiske stillinger på gaden, andre mærkede smerten i faldet. Hænder, arme og ben blev forbundet. Aftaler gled ud, og hver enkelt fik mulighed for at mærke om de var på rette vej. Mærke vigtigheden i det de for et øjeblik siden på ingen måde kunne udsætte.

Nisserne havde ryddet godt op i Menneskenes sjælshaver, og mange mærkede en forandring i betydningen af gaver, besøg, traditioner – men mest af alt i det med skal og bør.

Det var som om ligegyldigheder var på den anden side af spejlet. Menneskene så dem, men kunne ikke længere nå dem. Langsomt begyndte de at trække vejret, og lod det passere der ikke tilhørte dem.

Nisse Vis klukkede muntert. Hun nød, når alt landede der hvor det skulle. Det særlige udtryk mennesker fik, når de smagte på en aha-opdagelse. Deres undren, deres frustration, deres ønske om at forstå. Det hele samtidig med at de dybt i dem selv vidste, at de havde fundet et svar. Et svar der gik så meget dybere, end noget som de selv kunne sætte ord på.

Nisse Vis sad på den energistrøm, der førte til en Vis Kone. Mens hun sad der, opdagede hun, at rigtig mange at de ting, som hun selv vidste og havde ansvaret for – det var det samme som den Vise Kone blev spurgt om.

Det Nisse Vis var mest fascineret af, var hvor fin adgang den Vise Kone havde til Nissernes Visdom, ja, til al visdom. Hun junglerede rundt mellem frekvenser, zoner og energistrømme som hun havde lyst til.

Nisse Vis vidste, at det var det samme hun gjorde, hun var blot en Nisse, og dermed altid i nuet til at reagere. Menneskene flagrede rundt og var alle steder på samme tid – og nogle af dem kunne håndtere det, andre ikke.

Derfor var det så dejligt med tidslommer sagde Nisse Vis, så kan vi være der, hvor der er brug for os, når der er brug for os.

Er du en af dem der kom på glatis denne dag, ja, så vid, at der er en Nisse ved din side til at tage din smerte, give den til Moder Jord, og lade det vokse frem der skal vokse som nyt,

Ræk hånden stille ned mod jorden. blink stille et par gange, og mærk at Nissen tager din finger – du er forbundet til Nisse Vis og den Vise Kone.

Hvad healingen gør ved dig – det kan kun du mærke.

Hvad der mere sker – det kan du måske læse mere om i morgen