Jul 2022 – 18. December

Andet 0

Nisserne var så frosne, at de børn ser evt var på en tidlig morgentur i skoven, ville kunme tro at der var lagt sneispinde ud til dem. Voksne kunne afvise med snak om vinterbadning, politok og livlig fantasi.

Menneske Bøf og Menneske Knold rendte rundt efter hinanden med hver deres spade. de forsøgte ihærdigt at holde fat i deres plan om at bygge en kæmpe by midt i skoven.

Det var som om alle deres planer smuldrede, og de stak i jorden her og der og kastede rundt med det der lå løst på jorden.

Mange Nisser fløj afsted, ikke en rejseform de var bekendt med, og de varierende kast fik dem tilfældige steder hen.

Nogle Nisser landede trygt hos familier der var igang med at bage småkager. Mens Nisserne tøede ved de varme ovne, mærkede de glæden ved at hygge og traditioner vandt over priser og økonomi.

Andre Nisser landede ved pakkebilen, så får du en gave i år med en Nisse på, så tjek lige om det er en af Skovens Nisser – for så vil han helt sikkert gerne have et varmt kram og en skål grød.

Der var også Nisser der landede i sko og lommer. Og selvom Nisser er små, så tag ikke fejl af detes tyngde. Med et blev fødder mere nærværende med Jorden. Skridt blev sikre og målrettet. Mennesker følte at de blev guidet en vej, de ikke selv ville have valgt.

Andre stak hænder i lommerne, mærkede den særlige energi, og fik på fornemmelsen at alt var muligt.

Denne dag var mange drømne og store håb i fokus. De steder hvor Nisserne var og blev mødt, fik drømmene lettere ved at gå i opfyldelse.

Andre steder brast drømme, men kun for at nye kan finde vej.

Nisse Vis hviskede stille ud i den store verden: der er altid et håb, et lys og en drøm. Ræk ud og følg den vej der bliver vist.

Om nogen rækker ud og hvad der sker, kan du måske læse mere om i morgen.