Jul 2022 – 16. December

Andet 0

Niserne stak hovedet ud af klejnebjerget. De havde en fest med at tage på besøg hos mennskene, og nød det at de kunne fylde maverne – og huerne med kager og guf. 

Mange ag menneske var i oprør over det der farveri, midtbane, off side og minesteriummer. Menneske Knold og Bøf var utilfredse, for eers planer var blevet ændret. Noget med grøn omstilling, vejrmøller og andre besynderlige ting. 

Nisse Sport og Nisse Nyhed havde deres meninger om sammenblandingen, og vat de enige så brød Nisse Vejr fluks ind med en vejrmelding, der lovede kulde, sne og varme – men igen løfter om hvid Jul. 

Nisse Skærm mente Nise vejr havde set for meget Oprah mens de havde været hos menneskene, for alt blev præsentret med drama, overflod og polimik. 

Nisse Krumme klaterede op øverst på klejnebjerdet. 

Han var nysgerrig. Hvad vil det betyde for dem at planerne i Nisseskoven var ændret  – og hvad var det der med at bygge videre på noget – for noget.

Jo han havde hørt om det i går, men Nusse blæk havde slettet det hele, og var i gang med at genskabe dagen. Måke det var ham det skulle bygge noget. 

Hvad der skete i går hos Nisserne kan du læse om – lige om lidt – eller før, afhængig af hvordan du tilpasser nissehistorie og tid.