Gaven i Corona

Andet 0
Hvad bruger vi Virustiden til

Jeg ved jeg er heldig
Jeg ved jeg vælger
Jeg ved jeg tager imod den gave det er

Samfundet er lukket ned,
alt er i omvæltning
alt sættes i perspektiv.

Jeg elsker at regeringen tager ansvar, udviser handling
Jeg takker for der er fælles opbakning om beslutninger
Jeg respekterer at ikke alle er enige og at det påvirker mange

Når det så er sagt, så er der en gave i det her – til hver eneste en af os – spørgsmålet er kun om vi vælger den eller overser den.

Jeg ved at jeg er heldig – jeg er ikke ramt så hårdt som mange andre

Jeg har ikke små børn hjemme, der skal passes, underholdes og aktiveres.

Jeg arbejder med energi – og eftersom energi er alle steder, så er det uden betydning hvor klienter er – hvor jeg er. Energien arbejder altid.

Udfordringen ligger i at jeg ved det – og klienter skal blive opmærksomme på det. Men jeg er i tillid – tiden er – jeg er – alt er relativt.

Da vi gik ind i 2020 vidste jeg at en udrensning ville komme. Det 2019 havde inviteret til at slippe – ville helt sikkert blive skubbet væk her i 2020.

Spørgsmålet var egentlig kun hvordan det ville udforme sig. Det var forholdsvis oplagt at det ville være her først på året – slippe, efterlade, eftergive det der ikke længere er brug for,

Den enkelte har sig eget valg – enkelt eller vanskeligt. Vil jeg slippe frivilligt, eller vil jeg holde fast i min ret, mine krav, mine gamle behov – og dermed gøre det vanskelig.

Jeg fascineres af alt det der sker. Jeg overraskes over at så mange reelt er villige til forandring, klar til bevidsthed, vækst og følge et andet flow. Jeg elsker at så mange er klar til nyt – uvist hvad nyt byder på.

Vi har haft år med mange skilsmisser, konkurser, sammenbrud og andre hårde enheder – meget basseret på fastholdelse i gammelt, manglende ønske til at slippe de fysiske krav og behov. Fastholdelsen var ankeret til sammenbruddet – havde vi turde lade gå – så havde vi kunne flyde med og skabe derfra.

Jeg ved det lyder let – og ja, det er let, når vi vælger det. Valg er mere end blot et ja og et nej – valg er noget dybt i os, et ekko, en genklang, noget der kalder – sandheden der kalder. Lytter vi til den, så er det let.

Det er det valg der er oppe nu – det der det valg der bliver så tydeligt for hver enkelt. Vi kan ikke længere overhøre det. Vi kan godt vælge noget andet, men budskabet bliver vist – sandt eller falske.

Jeg har taget beslutningen her i 2020, at vil jeg det – så gør jeg det.

Dvs alle de tanker ønsker, håb, drømme og planer jeg har haft indtil nu – og som helt sikekrt har været velmenende, ærlige og oprigtige – de kommer op til vurdering – vil jeg det her?

Ikke bare vil jeg – har jeg lyst – men virkelig helt ind i kroppen. Vil jeg? Hvis ja, så handler jeg på det. Hvis nej, så takker jeg ideen, ønsket, planen og sætter den fri.

Det er slut med at leve livet på et grundlag, der ikke eksisterer. Løse planer, forældede drømme og illusioner – de eksisterer ikke – de sættes fri og der er plads til at handle på det jeg vil.

I disse dage bliver det uendelig tydeligt – hvad vil jeg – hvad vil jeg ikke.

Jeg snakkede en del om kurusrække i 2019 – men fik lullet mig ind i hvad nu hvis, når nu at, når bare, og alle de andre.

Kurusrække-tanken kom op igen forleden, og jeg måtte tage en snak med den og mig.

– Skal vi lege samme – ja eller nej.
– Vil jeg være ærlig over for den og for mig
– Vil jeg handle på den og mig
– Vil jeg sætte gammel fri med stolthed
– Vil jeg invitere nyt ind med nysgerrighed

Det blev til en lang dialog – men svaret var klart – jeg er klar – jeg har valgt – jeg leger – jeg handler – jeg gør.

Jeg er i gang

Forskellen fra før er at jeg gør det udfra et andet sted – jeg gør det fra mit sted – spændende, nysgerrigt og provokerende, men jeg vil det her. Helt indefra.

Det er der vi alle står for tiden – hvad dælen vil jeg egentlig – hvad har jeg lyst til – er jeg på den rette hylde, former jeg mit liv som jeg vil det.

Der er tusindvis af spørgsmål – og knap så mange svar.

Jeg ved svaret kommer indefra – og det er tid at leve indefra og ud.

Tak for gaven
Tak for muligheden
Tak for bevidstheden

Jeg vælger
Jeg vælger mig
Jeg vælger livet