doTERRA On Tour

doTERRA 0
 doTERRA On Tour

Jeg var til doTERRA On Tour i går, Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person
– ærligt en blandet oplevelse.

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente – men ved, at det jeg oplevede, var langt fra hvad jeg havde forventet. Det var på ingen måde dårligt, bare anderledes.

Nu er mit sind sådan indrettet at jeg mærker skuffelse og irritation – observerer hvad jeg selv ville have gjort, og herefter tager nysgerrighed og tillid over.

Tillid til at der er en grund til at jeg er der.
Nysgerrighed til – hvad er der i det her som jeg skal bruge.

Mens jeg sad og lyttede og funderede blev jeg igen igen fanget af ærligheden og kærligheden til olierne og produktet. Jeg vidste at der var noget jeg skulle have med fra denne aften.

Mange slags æteriske olier – Hvad gør doTERRA anderledes

Jeg har aldrig kunne med dufte, og slet ikke æteriske dufte og olier. Derfor var min overraskelse over disse olier også stor da jeg mødte dem for et år siden. Jeg kan have dem i huset, jeg får ikke hovedpine eller kvalme. Jeg slår ikke ud, og bliver ikke irriteret over dem. Jeg begyndte langsomt at lege med dem, og se hvilken virkning de havde – for mig, for min familie, for andre.

Olierne er 100% rene og økologiske. De er uden tilsætningsstoffer, uden kemi eller andet der påvirker eller får produktet til at række lidt længere. Der er præcis den mængde der er – og er høsten dårlig et år, så er der mindre af det produkt. Ingen mellemløsning for at tilfredsstille et behov.

Alle olier er tjekket og gennemgået – og reproducerbarheden er i top.

Lag på lag – vær nysgerrig

Mens jeg sad til denne aften, mødte jeg nogle af de grunde, der har fået andre til at vælge olierne.

Grunde som:

– leg
– hygge
– magi
– hjerteenergi
– helbredelse
– fysisk virkning
– psykisk virkning- duft
– smag
– sanser
– økologi
– fairtraide
– healing hand
– penge
– indtjening
– forretning

Jeg kan blive ved.

Virker olierne?

Svaret er enkelt. JA. Olierne virker.

Det er lange mere end indbildning, der er dokumenteret virkning, olierne er trukket ud af planter udfra teoretisk tanker og videnskabelige teorier – og testet – med positiv virkning.

Igen så er olierne levende, mennesker er forskellige, så en olie virker på en måde på en person, og har en helt anden virkning på en anden. Vi oplever, sanser og mærker dufte og virkning forskelligt.

Mulighederne er mange

Angst, stress, søvn, pms, sorg, overflod, energi, sure tær, dårlig ånde, emotionelle tilstande, fortid, fremtid, fysiske udfordringer, maveproblemer, fordøjelse, sex og samvær, livsglæde, sukkertrang – og rigtig meget mere.

Der er så mange lag i olierne og hver enkelt kan dykke ned i det lag som de ønsker støtte til.

Min kærlighed til olierne

Jeg opdagede i går, at min kærlighed til olierne er det unikke i dem. At de – som mennesket – som behandlinger – som ord – som udtryk – som mig med det hele, ikke har sandheden – men blot muligheden.

Muligheden for forandringen, valget, virkning.
Muligheden for at skabe netop det du vil – på en lettere måde.

Jeg genkendte mig selv i olierne – lag på lag, dybere, mere, mange sider, varianter – se, modtag og opdag det som du kan bruge ved olierne – ved mig. De afspejler det jeg gør i mine behandlinger. Giver muligheden – lag på lag, dybere, mere, nysgerrigt, åben for forandring, præcis der hvor du er – og med det du er klar til at se på.

Lad olierne virke og bidrage. Lad mig virke og bidrage.

Min lærermester

Heidie Kosiara er min lærermester. Jeg fascineres altid af hendes enorme viden om olierne og virkningen. Tænker (tak hjerne) ofte at alt det, som hun ved, det må jeg også vide – velvidende at min energi er et andet sted.

Jeg har ikke behovet for at vide – jeg ved det bare – et sted dybt i mig (og vil elske at have alle de rigtige ord). Mit behov for at forstå i nuet er for længst lagt væk – jeg elsker forståelsen når den kommer, men den er ikke længere en nødvendighed for at handle. Accept kommer først.

Respekten for Heidie og hendes viden er enorm stor, og jeg elsker at have hende og hendes viden (hun er et omvandrende lexikon) i min nærhed. Når det er sagt, så trives jeg med min måde at bruge olierne på. Jeg trives med at vide det, som energien fortæller mig er rigtig.

doTERRA er dokumenteret renere og med større virkning

Jeg blev i går rørt over ærligheden, og kærligheden til de mennesker, der dyrker olierne – de dyrkes verden over. Ønsket om støtte, mulighed og forandring for de enkelte områder – men uden at presse igennem, kræve tilpasning – men blot give muligheden – udfra de vilkår som det område og de mennesker har.

Jeg elsker ærligheden i at doTERRA betaler bønderne uanset resultat, udfra tillid, åbenhed og accept. Samarbejde med gensidig virkning og vækst.

Jeg elsker at menneskets forbrug har en virkning – fysisk, psykisk samtidig med at det støtter udvikling, forandring og vækst på jorden.

Jeg elsker at produkterne er ærlige. At de er rene – uden tilsætning, uden løgne og camuflage.

Jeg elsker viljen og lysten til mere – uden forventning.

Jeg elsker at sandheden tilhører den enkelte, at historien er der hvor netop du er, set med dine øjne, mærket med dine følelser.

Jeg elsker den genkendelse vi møder i os selv – i dette nu, med denne duft, denne stemning, denne tanke – igen uden forventning, blot med accept.

Jeg elsker bredden i muligheden – at der er en mulighed, et valg til dig, uanset hvem du er.

Når jeg deler om om olierne – så er det for mig kærlighed og ærlighed. Jeg kan ikke andet.

Du er altid velkommen med tanker og spørgsmål – du er velkommen til at dufte og lege med, præcis der hvor du er, som du er.

Jeg kan altid bruge en mere med interesse og lyst til at gøre en forskel. 

Som doTERRA skriver – en dråbe gør forskellen
– for dig, for jorden – for mennesket.

Kom lad os skabe endnu mere – for dig, for mig – for verden